Blogg

Instruktörsmöte

22 jun 2014

Ikväll har instruktörerna i klubben haft möte.

Vi gick igenom vilka kurser som ska börja till hösten och vem som ska leda kurserna.

Det blev även bestämt att vi ska börja med träningspass på torsdagar. Vi hoppas att detta gör att alla talanger som ligger hemma och myser i soffan tar sig ut och kommer och tränar med oss.

Under de första passen kommer det alltid att vara minst en instruktör på plats för att stötta och hjälpa medlemmarna i deras träning.

Detta känns så roligt! :)

Tyvärr kommer inte jag att kunna vara med på torsdag. Då ligger jag i Turkiet och njuter av värmen. Måste ju åka iväg för att hitta solen och värmen. För i Blattnicksele finns den då inte. Ska försöka ta med mig lite värme tillbaka så vi kan njuta av sommaren här hemma och allt vad det innebär.

Hoppas att ni kan komma på träningen på torsdag!

 

Ha de gott!

 

 

Storstädning i klubbstugan

20 jun 2014

Hej hej!

 

Igår tog jag mig i kragen och gjorde en storstädning i klubbstugan. Alla fönster, bord, stolar, hyllor och skåp blev torkade och golvet blev moppat. Fick även ett infall och skaffade vaxdukar till borden. Nu skulle jag bara ha hittat några fina ljuslyktor eller något liknanade och ställa in där så det blir lite mer hemtrevligt. 

Har lite planer för klubbstugan under sommaren. Vi får se om jag lyckas göra detta. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra om jag hinner göra detta. 

Förra helgen hade jag och Karin vår allmänlydnadskurs. Det kändes som att det gick väldigt bra. Nu hoppas vi att våra deltagare gör sin läxa under sommaren så att dom fixar allmänlydnadspasset. :)

 

Det håller även på att vara nära att jag och Karin är färdiga instruktörer. Vi ska examinera i slutet av augusti. Spännande! :)

 

Nu är det dags att gå en morgonpromenad med mina svarta, tokiga killar. 

 

Ha en underbar midsommar!

/Sara

Fixat lite på hemsidan

12 jun 2014

Äntligen!

Nu har jag uppdaterat sidan med lite nyheter som kanske inte är nyheter längre.

På årsmötet klev Daniela av som ordförande och jag försöker nu axla rollen som ordförande i klubben.

Vi får se hur det kommer att gå. Jag har ändå ett stort framtidshopp för denna klubb. Det känns som att vi är lite på frammarsch.

Vi har fått några nya medlemmar som verkar vara engagerade och som nog kommer att gå fler kurser hos oss. Har lite nya idéer om hur vi ska organisera upp denna klubb och få medlemmar mer aktiva i klubben.

Imorgon startar allmänlydnadskursen som jag och Karin ska hålla i. Spännande! :) Jag hoppas att de medlemmarna som går denna kurs med oss kommer att vara nöjda och belåtna när kursen är avslutad.

Nu behöver jag sova för att inte somna under kursen imorgonkväll.

 

Vi hörs!

 

/ Sara, ordförande

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)